Shanidar

Titular notícies
Tecnologia


Iwith.org
La idea del projecte és avançar-se al risc d'exclusió social de les persones i disminuir els factors de vulnerabilitat a través d'aquesta proposta que pretén combatre el malbaratament alimentari.


Seguir llegint... La Fundació Residuo Cero guanya el Premi Web Km 0

Aparegut originalment a: Fundació Iwith.org el 06/03/2019

Es tracta d'una proposta de serveis centrada en la construcció de ponts alimentaris entre diferents focus sobrants de menjar elaborat (menjadors escolars, residències d'avis, centres de dia, hospitals ...) o altres excedents que es puguin produir a la resta de la cadena agroalimentària (defectes d'embalatge, polítiques de qualitat, consums preferents ...) i receptors dels aliments.


 
 

El projecte pretén canviar la manera de combatre el malbaratament alimentari amb l'objectiu, també, de dignificar les persones i el seu dret a l'alimentació. Com és ben sabut hi ha una estigmatització entorn a la pobresa. Per aquesta raó, el projecte pretén crear un local d'excedents alimentaris per a totes les persones usuàries que vulguin accedir a aquest servei ja sigui per necessitat o per consciència social.

La idea és que totes aquelles persones que necessitin fer ús del servei puguin triar els seus propis aliments (a diferència del sistema de repartiment per lots de productes) per avançar-se al risc d'exclusió social de les persones i disminuir els factors de vulnerabilitat.


Més d'una vintena de projectes optaven al premi


Concretament, en aquesta ocasió hem ofert assessorament a tots aquests projectes:

La Iera, Social Ares, Asociación Aragonesa de Fibrosis Quística, Asociación Domitila, La Merienda, Asperger Alicante, El Ecoelectricista, Kakolum ONGD, Centro de Alimentación Comunitaria, Base A-Arquitectura y cooperación, Telecooperatiu, Solidaridad Solar SOS, La Magalla, Lliura Zero Residus, Asociación Protectora de Galgos, Espai Ambiental, Rezero, Pont Alimentari (Banc de recursos) i Horseheart. 

Des d’iWith.org volem felicitar al projecte guanyador i li oferirem el nostre suport per millorar el web i la seva presència a Internet. 
 

image/jpg


Font: Iwith.org
Laura Morral
blog comments powered by Disqus
Últim a Tecnologia